Ikväll, eftermiddag är det premiär för Years and Years en tv-serie som producerats av brittiska BBC. Det är en skildring som startar 2019 och som sedan rullar på in i framtiden.

I centrum en familj i Manchester och deras liv med start alltså i år. Years and Years är skriven av Russell T Davies som även skrivit för Dr Who. Det är en tv-serie om nutiden och som också ganska snabbt drar iväg in i framtiden med allt vad det kan innebära i form av att visa upp nya funktioner, tjänster, politiker och en bitvis ganska svart framtid.

 

 

TV-Tipset – Years and Years – HBO Nordic


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här