blank

Chrales har dykt ned i trafiken till och från Niantics servrar paralleller med att koden för den nya versionen av den officiella appen har gåtts igenom och analyserats. Det finns en del tecken på nyheter som kan dyka upp i spelet inom kort visar det sig.

Först ut – Chrales:

Nya moves

Charm fast och Giga Impact finns med i koden som nya “moves”.

Frågan är då vilka Pokémons som kan komma att får essa nya förmågor och en gissning är att det kan handla i Fairy-typer när det gäller Charm – alltså Aromatisse, Azumarill, Clefable, Clefairy, Dedenne, Gardevoir, Granbull, Mimikyu, Mr. Mime, Ninetales-Alola, Primarina, Sylveon, Togekiss, Whimsicott och Wigglytuff.

Giga Impact, där är det lite mera osäkert.

Ny Pokémon

Jirachi, en ny Pokémon, finns med och omnämnds i koden och att döma av innehållet och uppdateringen så ser det ut som att denna Pokémon är komplett, dvs den har allt i koden som bör finnas där för att den ska kunna lanseras och dela upp i spelet. Det är den Pokémon du ser i bilden ovan.

Jirachi (Japanese: ジラーチ Jirachi) is a dual-type Steel/Psychic Mythical Pokémon introduced in Generation III.

It is not known to evolve into or from any other Pokémon.

Bulbapedia

Det spekuleras att den kommer att lanseras i samband med något av Ninmatics kommande event och att den sedan dyker upp som en special research i spelet.

Dynamisk

Startbilden är nu dynamisk, dvs det är inte en fast stillbild utan den kan uppdateras och ändras utifrån var du är, väder och tid för att ta några exempel.

Sedan finns det en det viktiga buggfixar, bland annat för Adventure Sync.

The Silph Road


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här