blank

Adventure Sync är en synnerligen lynnig funktion och det finns gott om rapporter att funktionen inte fungerar som den ska. Det finns dessbättre några saker som du kan göra och som visat sig hjälpa, ibland.

blankBörja med att kontrollera funktionerna och inställningarna. Ska Adventure Sync fungera spå måste du ställa in det korrekt både i Hälsoappen och i Pokémon GO.

Slå på funktionen i Pokémon GO och se sedan till att slå på Pokémon GO i Hälsoappen.

Detta är det första du bör kontrollera.

Vilka enheter

Nästa steg att kontrollera är om du har korrekt och rätt antal enheter i Hälsoappen. Ibland kan gamla enheter ligga kvar och det gäller såväl iPhone som Apple Watch.  Har du för många enheter, gamla enheter så går igenom enhet för enhet och radera gamla iPhone och gamla Apple Watch. Det finns nämligen en risk för att Pokémon GO försöker läsa in fel enhet.

Därför, gå noga igenom och radera gamla enheter så att du bara har aktiva en heter kvar. Tänk nu på att inte radera för många enheter för du raderar lagrad hälsodata när enheter plockas bort.

Kan hjälpa

Observera nu att detta kan hjälpa och du kan få igång Adventure Sync men mot bakgrund av den stora mängden  buggrapporter så är det högst sannolikt att det även finns buggar i funktionen. Hur som helst – fungerar inter Adventure Sync så kan det vara värt att prova.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här