Den 1 juli så upphör stödet för Apple Watch i Pokémon GO. Apple Watch kommer inte längre att kunna användas för Adventure Sync.

Adventure Sync har varit ett stort problem i spelet sedan flera versioner tillbaka och nu ser det ut som att Ninatic ger upp och slopar stödet för Apple Watch:

Discontinued support for Apple Watch

Pokémon GO is officially ending support for Apple Watch devices. Trainers using Apple Watch will no longer be able to connect their Apple Watch to Pokémon GO after July 1, 2019.

Why this change?

Because Adventure Sync allows Trainers the option of tracking their steps, earning Buddy Candy, and hatching Eggs in one mobile device rather than 2 separate devices, we want to focus on building Adventure Sync so that Trainers will no longer have to split their gameplay between 2 devices.

How can I continue to track my distance?

Trainers can use Adventure Sync to track their distance by syncing their fitness apps in their phones whoch does not require devices such as Apple Watches. For more information on how Adventure Sync works, please see our article here.

Niantic

Två enheter

Officiellt så säger Niantic att anledningen är att spelare inte ska behöva använda två enheter för att spela och för att räkna steg. Kopplingen till Hälsoappen kommer dock att finnas kvar vilket betyder att Pokémon GO kommer att räkna dina steg – förhoppningsvis för det är press is det som inte har fungerat för många användare sedan länge.

 

%d bloggare gillar detta: