Sedan ganska lång tid tillbaka så har jag “marknadsfört” Macken X fråga med en liten animering nere i vänster hörn. Den har lett till önskat resultat – ni hittar till den aktuella frågan och svar kommer in. På senare tid så har några av er hört av er och tycker att den är irriterande, den stör.

Så kan vi inte ha det och nu har jag dragit ned den i storlek och valt en annan, mer diskret animering. I sammanhanget vill jag också säga att alla era synpunkter uppskattas, enormt mycket och även om jag försöker se till att inte störa er läsupplevelse så kan det bli misstag, sådant jag inte tänker på och så vidare. Därför är det uppskattat då ni hör av er.

Hur som helst – jag kikar på ett alternativ till den vinkande lilla flaggan. Under tiden så har jag dragit ned i storlek och valt en annan animering, mer diskret. I den bästa av världar så hade den dolts, automatiskt, sedan frågan besvarats men den funktionen finns dessvärre inte.

Jag letar vidare och under tiden så vinkas det inte lika mycket.

 

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här