Jag tillbringade några timmar under torsdagen med tester, optimeringar och ännu mera optimeringar för att få bloggen att snurra lite snabbare.

Nu har jag fått ned mängden data och kapat laddningstiderna märkbart. Bilder har dragits ned, script har optimerats och jag har också tagit hjälp av en cache-plugin samt sidoladdning. Det sker på viss bekostnad av att statistiken inte riktigt stämmer men det är mer ett internt problem än något annat.

Förhoppningsvis så märker även du att Macken X nu snurrar lite snabbare.

Mina mätningar visar att det är så i alla fall.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här