blank

What If är Netflix nästa storsatsning och Renée Zellwegers återkomst till tv-mediet. What If är en hyllning till hela 1990-talets thriller-genre från Indecent Proposal till Basic Instinct.

Nyckeltemat i tv-serien är vad som händer när människor i samhället topp plötsligt uppträder och agerar som om de befinner sig på moralens botten. Zellweger spelar Anne Montgomery stentuff företagsledare som uppmanar kvinnor, alla kvinnor att närmast hänsynslöst söka det de vill ha. Kvinnornas lust, deras önskningar ska gå först.

 

Du hittar hela första säsongen på Netflix nu.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här