En oskyddad databas innehållande miljontals kontaktuppgifter till Influencers har hittats på nätet.

Databasen har hittats i Amazons nät, Amazon Web Services, och den innehåller kontaktinformation, inskriven information om enskilda individer (bio) och i databasen finns kändisar och Influencers. Vem som skapat databasen var inledningsvis oklart men det ser ut att vara uppgifter som samlats in ute på nätet genom att läsa in information från olika sociala medier. Techchrunch har kommit fram till att databasen tillhör företaget Chtrbox som jobbar med marknadsföring i sociala medier.

Shortly after we reached out, Chtrbox pulled the database offline. Pranay Swarup, the company’s founder and chief executive, did not respond to a request for comment and several questions, including how the company obtained private Instagram account email addresses and phone numbers.