I sommar, under WWDC, kommer Apple att visa upp iOS 13, nästa stora uppdatering av det operativsystemet för mobila enheter. Det lär komma många nyheter men knappast så radikala som Alvaro Pabieso föreslår.

Det vi kan förvänta oss är Dark Mode, ett mörkt läge, och uppdaterade inbyggd appar – Mail, Kalendern och Adressboken. Så mycket har redan läckt ut även om vi inte har sett några bilder. Är du intresserad av design så ta dig en titt på det här konceptet. Det är genomarbetat, genomtänkt och det innehåller faktiskt en hel del intressant.

Alvaro Pabieso


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här