Apptipset: Mixtape – dela spellistor med dina vänner

av | maj 4, 2019 | Nyheter, Tipset: Appar & Program

Du har just satt samman “jorden bästa spellista” och nu vill du dela den med alla, nåja med dina kompisar. Det är det Mixtape, appen gör och kan användas till.

Du kan dela spellistor från Spotify och Apple Music med Mixtape som är gratis. Vill du ha fler funktioner så kan du köpa ett abonnemang.

With Mixtape, you never have to stop dancing.

You’re on a roadtrip with some friends, and you need music, but no one can agree on just one playlist. You’re having a house party and everyone scrambles for the auxiliary cable at once. Mixtape is the solution to all of these problems.

Your Music, Freed

Mixtape makes sure the playlist isn’t stuck in just one app anymore. Whether it’s Apple Music or Spotify, Mixtape allows you to share your playlist between them and invite friends, so you can all jam together, regardless of whoch app they use

Easily Shared

Sharing is caring and Mixtape makes that easier than ever before. First, link an eligible Apple Music or Spotify account to Mixtape. Then, create a playlist in the interface or import an existing one from your music app. Finally, invite a friend. The playlist you created will now show up in their music app and yours, automatically.

Seamlessly Synced

If you find a new song and want to add it, Mixtape handles the details. When you or your friend add a song to your Mixtape playlist in your music app, Mixtape notifies you and updates both playlists with the new song. Just like that.

Mixtape

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian