Deoxys har som bekant antagit en ny form vilket förändrat förutsättningarna för en raid. Framför allt så ska den här tredje formen ha ännu bättre försvar än de tidigare.

Det betyder också att du får tänka kom en del när det gäller vilka Pokémons som du ska välja. Gengar (Shadow Claw/Lick), MewTwo (Psycho Cut) och Weavile (Feint Attack) är några bra val. Tyranitar (Bite/Chrunch), Honchcrow och andra Deoxys fungerar också. Ska du fånga en riktigt bra så hoppas på att få en med följande siffror:

  • 1228 – 1299 CP ingen weather boost (nivå 20)
  • 1535 – 1624 CP med Windy weather (nivå 25)

De tidigare formerna har det räckt med 2-4 spelare på någorlunda höga nivåer. Med atbke på att det flaggas för ett bättre försvar så kanske det är säkrats att lägga på 1-2 spelare mot tidigare.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här