Politik och Sport är tillbaka som ämnen och avdelningar.

Jag ville ha in Gratis är Gott och för att få till ett nytt block med tre plattor så får Politik och Sport komma tillbaka. När det gäller politik så har Elisabeth Warrens besked att hon tänker ta upp kampen med Trump gjort att amerikansk politik inte längre bara handlar om en notorisk lögnare utan även om annat. Då kan det finnas anledning att skriva något då och då.

När det gäller Sport så håller jag andan för var New York Islanders är på väg. Det är ett pånyttfött lag och en pånyttfödd klubb som kan slåss med de bästa. Även där finns det en ledning att skriva en del.

Så in med Gratis är Gott, Politik och Sport – en salig blandning.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här