Pikachu har fått en vintermössa och Stantler har blivit grön. Niantic fortsätter att lägga till shiny-varianter i Pokémon GO och de här två är de senaste.

Krabby

Det har även spekulerats om Krabby har plockats bort som shiny men det visar sig att den finn s kvar men den är långt nere ovanlig just nu. Det gäller även Riolu som tidigare funnits i 7 kilometers ägg. Då även Riolu börjat bli mycket ovanlig så har frågan ställts om den plockats bort men det kommer rapporter även där om att spelare har fångar den på senare tid. Jag har själv fått 2 Riolu i 7 kilometers ägg men det var ett tag sedan så jag kan inte bekräfta uppgifterna själv.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här