Nu kan du fånga en shiny Sandshrew men det finns en hake – den finns bara i Japan.

Shiny Sandshrew är en del i ett månadslångt event som körs i Japan, the Tottori Sand Dunes. Detta event startade den 6 december och pågår ända till den 14 januari, alltså mer än en månad. Under detta event så finns en siony Sandshrew men som sagt bara i Japan. en shiny Sandshrew är pistage-grön istället för den vanliga gula färgen

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This