Saknar du Belldum, Cyndaquill, Dratini, Larvitar ich flera andra Pokémons så ut och jaga nu. Under hela helgen så har du chansen att fånga en lång rad av de Pokémons som funnits med under tidigare Community Days.

Alla figurerna kommer att finnas i riklig mängd hela helgen och under tre timmar 11.00 idag lördag så kommer de att mer eller mindre att ta över Pokémonvärlden i kombination med lite extra tilltagna belöningar och möjligheten att hitta och fånga shiny-versioner.

Event Date + Time

  • November 30, 2018, at 1 p.m. PST to December 2, 2018, at 11 p.m. PST

Event Features

  • Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Dratini, Chikorita, Cyndaquil, Mareep, Larvitar, and Beldum will appear more frequently in the wild.
  • Special moves previously featured during Community Day events in 2018 will be available again during the weekend!

Special Bonus Date + Time

  • Europe, the Middle East, Africa, and India: December 1, 2018, from 10:00 a.m. to 1:00 p.m. UTC (GMT +0)
  • The Americas and Greenland: December 1, 2018, from 11:00 a.m. to 2:00 p.m. PST (GMT −8)
  • Asia-Pacific: December 2, 2018, from 12:00 p.m. to 3:00 p.m. JST (GMT +9)

Bonuses

  • Double Catch XP
  • Double Catch Stardust
  • Double Incubator effectiveness

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This