Apptipset: Pinball Arcade

av | dec 3, 2018 | Tips & Råd, Tipset: Appar & Program

Pinball Arcade är ett flipperspel för din iOS-enhet, iPhone/iPad.

Spelet är inte gratis men du kan spela ett par banor i alla fall innan du bestämmer dug för att köpa resten av banorna.

Vi erbjuder autentiska flipperspel för din iPhone, iPad, och iPod Touch! Introducerar FarSight Studios, skaparna bakom de bästa flipperspelen på PS3, Xbox 360, PSP, 3DS, och Wii, Pinball Arcade!

Kan du spela på exakta kopior av tidernas bästa flipperspel från Williams®, Bally®, Stern Pinball®, och Gottlieb®, och allt i ett och samma spel. Alla flipprar, hinder, ljudeffekter och skärmpixlar har omsorgsfullt efterliknats med en otrolig detaljrikedom.

Redan kan du spela Tales of the Arabian Nights® alldeles gratis, med spel som Ripley’s Believe It or Not®, Theatre of Magic®, och Black Hole™ tillgängliga inifrån spelet.

Varje månad kommer regelbundna uppdateringar att presentera klassiker som Monster Bash®, Medieval Madness®, Creature from the Black Lagoon®, Funhouse®, Attack from Mars®, Black Knight®, Space Shuttle®, Pin•Bot®, Circus Voltaire®, Big Shot®, (och många, många fler under ett stort antal år framöver!) tillsammans med online-turneringar och tilläggslägen för att du skall kunna utmana både dig själv och tävla mot dina kompisar.
Vårt mål är att Pinball Arcade ska bli det mest realistiska och omfattande flipperspel som någonsin skapats.

Pinball Arcade

Tack till @mangefik som tipsade via Twitter

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: