Pinball Arcade är ett flipperspel för din iOS-enhet, iPhone/iPad.

Spelet är inte gratis men du kan spela ett par banor i alla fall innan du bestämmer dug för att köpa resten av banorna.

Vi erbjuder autentiska flipperspel för din iPhone, iPad, och iPod Touch! Introducerar FarSight Studios, skaparna bakom de bästa flipperspelen på PS3, Xbox 360, PSP, 3DS, och Wii, Pinball Arcade!

Kan du spela på exakta kopior av tidernas bästa flipperspel från Williams®, Bally®, Stern Pinball®, och Gottlieb®, och allt i ett och samma spel. Alla flipprar, hinder, ljudeffekter och skärmpixlar har omsorgsfullt efterliknats med en otrolig detaljrikedom.

Redan kan du spela Tales of the Arabian Nights® alldeles gratis, med spel som Ripley’s Believe It or Not®, Theatre of Magic®, och Black Hole™ tillgängliga inifrån spelet.

Varje månad kommer regelbundna uppdateringar att presentera klassiker som Monster Bash®, Medieval Madness®, Creature from the Black Lagoon®, Funhouse®, Attack from Mars®, Black Knight®, Space Shuttle®, Pin•Bot®, Circus Voltaire®, Big Shot®, (och många, många fler under ett stort antal år framöver!) tillsammans med online-turneringar och tilläggslägen för att du skall kunna utmana både dig själv och tävla mot dina kompisar.
Vårt mål är att Pinball Arcade ska bli det mest realistiska och omfattande flipperspel som någonsin skapats.

Pinball Arcade

Tack till @mangefik som tipsade via Twitter

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This