Apptipset: App Stores snyggaste valutaomvandlare – Change

av | dec 27, 2018 | Nyheter, Tipset: Appar & Program

Det här är App Stores enklaste, smidigaste och elegantaste valutaomvandlare till priset av blott 10 kronor. Change visar valutor och konverterar den valuta du matar in.

Jag blir alltid lika glad när jag ramlar över en app där designen är lite utöver det vanliga. Change – Currency Converter är en sådan app där du fyller i vilka valutor du vill ha koll på och sedan matar du in summan – klart!

Snyggt, prydligt, snyggt och enkelt.

Change – Currency Converter

 

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian