For years, Finn and Natalie walked the same path. But when their time together comes to an end, Finn finds himself lost in a mysteriets land. Paralyzed by the fear of moving on, he is at risk of losing himself. Through self-discovery, Finn must gather the strength to forge a new way forward.

Writer & Director: Neth Nom
Producer: Sara K. Sampson

Technical Supervisor: Andrea Goh
Creative Manager: Yee Sum Hoi
CG Supervisor: Farhez Rayani

Cast:
Mike Forst (Finn)
Jessica Kitchens (Natalie)

Music & Sound: Kevin Dusablon & Mike Forst

sondershortfilm.com
facebook.com/sondershort
instagram.com/sondershort

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This