A story about the Human Spirit

Pa (Philippa) Arding has suffered two life threatening accidents in the last 11 years. Left with a permanent limp and a brain injury that makes speech and language incredibly difficult for her, she has defied the odds and gone on to overcome many obstacles, take part in great adventures and lead marine conservation initiatives.

Pa is an inspiring human with an amazing story to share, relating to every one of us.

A film by Greg Dennis – gregdennis.co.uk
Original Score composed by Chris Davey – chrisdaveyfilm.com
Thanks to Pa’s husband Nick Arding, without whom this film would not have been possible.

Filmed on location in the Isles of Scilly, Dartmoor and Cornwall.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This