Pulitzer-prize winning Journalist, Author and Activist Chris Hedges, discusses modern day consumerism, totalitarian corporate power and living in a culture dominated by pervasive illusion.

“American Psychosis” is this week’s Staff Pick Premiere. Read more about it here: vimeo.com/blog/post/staff-pick-premiere-american-psychosis
For more information:
americanpsychosis.com
americancanary.org

Help Us Make More Films!!
Donate to American Canary:
donorbox.org/american-canary-film-funding

Follow Us:
facebook.com/americancanary
twitter.com/_americancanary

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This