TV-serien bygger på en novell av Stephen King och som den skräckmästare han är så är Mr Mercedes också mycket riktigt riktigt skrämmande. I huvudrollen en luggsliten före detta polis och en psykopatisk mördare.

Hela serien bärs upp av Brendan Gleeson som före detta polis och Harry Treadaway som den onde och obehaglige mördaren, Brady Hartsfield. Namnet kommer från det brott som serien inleds med. Ett vansinnesdåd helt utan synbar mening. Utan att avslöja för mycket så handlar mycket av handlingen om ett samspel där en mördare, i koma, ändå är närvarande, i högsta grad.

Serien är inne på den andra säsongen och ditt hittar den på CMore.

Mr Mercedes – CMore

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This