TV-serien bygger på en novell av Stephen King och som den skräckmästare han är så är Mr Mercedes också mycket riktigt riktigt skrämmande. I huvudrollen en luggsliten före detta polis och en psykopatisk mördare.

Hela serien bärs upp av Brendan Gleeson som före detta polis och Harry Treadaway som den onde och obehaglige mördaren, Brady Hartsfield. Namnet kommer från det brott som serien inleds med. Ett vansinnesdåd helt utan synbar mening. Utan att avslöja för mycket så handlar mycket av handlingen om ett samspel där en mördare, i koma, ändå är närvarande, i högsta grad.

Serien är inne på den andra säsongen och ditt hittar den på CMore.

Mr Mercedes – CMore


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här