Snart kommer Pokémon GO-avdelningen att byggas ut lite och även handla om Nintendo Switch och Pokémons Let´s GO.

Förklaringen är enkel – under den kommande veckan så landar mitt Nintendo Switch och jag kommer att skriva om den handburna konsolen i allmänhet och om Pokémons Let´s GO i synnerhet.

Breddas

Det betyder att Pokémon GO-avdelningen breddas och det kan inte uteslutas att det kan komma att handla om ännu fler spel. Speciellt som Zelda, Doom och Wolfenstein också finns för Nintendo Switch och de tre nyss uppräknade är gamla spelklassiker som jag spelade på Windows-tiden.

Räkna dock inte med att Macken X kommer att vara först med det senaste eller att jag kommer att presentera de stora spelnyheterna samtidigt med alla de andra spelrecensenterna. Det kommer jag inte att hinna med. Det faktum att Nintendo Switch dyker upp här ett år efter lanseringen säger en del om vilken nivå det kan tänkas att landa på.

Nintendo Switch

Jag är ingen inbiten spelare och har egentligen aldrig varit det. Över tid så har jag spelat en del, en hel del – Doom, Heretic, Wolfenstein, Zelda och nu på senare år Pokémon GO. Det är därför jag köpt en Nintendo Switch – för att en del av mina gamla spel dykt upp igen för den plattformen. I kombination med att det är en konsol som jag kan ta med mig på resor och kopplingen till Pokémon GO gjorde att jag tyckte att det var dags att köpa en ny konsol, den första sedan Nintendo Wii.

Så, det kan bli lite mer spel framöver men Macken X är och förblir en blogg för dig som gillar Apple, som använder Aplles prylar och bloggen skrivs av en Apple-fantast.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här