Washington (CNN)A Utah Republican senator on Sunday said he was “certain” the next Congress will look into President Donald Trump’s ties to Saudi Arabia after the President signaled he would not punish the Saudi crown prince over the murder of Washington Post journalist Jamal Khashoggi.

“Look, I don’t know why he’s siding with the Saudis, but I think there are things we can do to change our relationship with the Saudis notwithstanding whatever his personal motivations might be,” Sen. Mike Lee said on NBC’s “Meet the Press.” “I’m also certain in the next Congress people will look into that.”

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This