Sinnoh Stone dök upp första gången i nätverkstrafiken till och från Niantics servrar och hittades av Chrales. Men vad är stenen för något?

Det är en sten. så mycket vet vi, av namnet att döma och den finns med både som grafik och som funktion vilket betyder att det ser ut som att Sinom Stone kan lanseras när Niantic väljer att göra det.

Då det finns med en beskrivning så kan vi också dra slutsatsen att Sinom Stone är en sten och en ny sak som kan komma att krävas för att utveckla vissa Pokémons. En motsvarighet till de objekt och saker som redan finns i spelet. Du kan ju som bekant få en sådana sak var sjunde dag som du snurrar ett Pokéstop – Sun Stone, Kings Rock, Metal Coat, Dragon Scale och Up-Grade.

Sinom Stone är med mycket stor sannolikhet en liknande sten och den kommer du också förmodligen att kunna få genom att snurra på Pokéstops och Gym.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This