Sinnoh Stone dök upp första gången i nätverkstrafiken till och från Niantics servrar och hittades av Chrales. Men vad är stenen för något?

Det är en sten. så mycket vet vi, av namnet att döma och den finns med både som grafik och som funktion vilket betyder att det ser ut som att Sinom Stone kan lanseras när Niantic väljer att göra det.

Då det finns med en beskrivning så kan vi också dra slutsatsen att Sinom Stone är en sten och en ny sak som kan komma att krävas för att utveckla vissa Pokémons. En motsvarighet till de objekt och saker som redan finns i spelet. Du kan ju som bekant få en sådana sak var sjunde dag som du snurrar ett Pokéstop – Sun Stone, Kings Rock, Metal Coat, Dragon Scale och Up-Grade.

Sinom Stone är med mycket stor sannolikhet en liknande sten och den kommer du också förmodligen att kunna få genom att snurra på Pokéstops och Gym.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här