Niantic firar lanseringen, återlanseringen av Ingress Prime med nya tröjor i Pokémon GOs interna butik.

Trainers,

The world of Ingress, the Niantic game which influenced the experience that Trainers enjoy in Pokémon GO, is changing right before our eyes! In celebration of Ingress Prime, a new mobile game out now, Trainers can sport special T-shirt avatar items, available at no cost in the Style Shop.

The three T-shirts have a futuristic style, and each has its own unique design—one includes the Ingress Prime logo, while the other two have the colors and designs representing the game’s two factions.

Plus, as part of the celebration, Trainers will have an opportunity to encounter two Shiny Pokémon that have colors matching Ingress Prime’s factions—Shiny Ponyta, which has bright blue flames, and Shiny Cubone, which has a green body!

So celebrate this special milestone with us and try on a new look! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

 

Niantic

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This