Nu kommer ännu fler shiny i Pokémon GO – shiny Cubone och shiny Ponyta – kommer för att fira Niantics andra spel, Ingress som nu släpps i det som kallas Ingress Prime.

Det finns alltså ingen information om dessa båda nya shiny-versioner på någon av Niantics officiella hemsidor men väl i ett mediautskick rörande Ingress Prime.

Ingress Prime Celebration in Pokemon GO: Pokemon GO will also feature a celebratory in-game event where shiny green Cubone and blue Ponyta will be available for capture. Additionally, players will be gifted free in-game avatar items in support of Ingress Prime.

Informastionen har också nått Ingress-spelare och olika nyhetsbloggar om Niantics spel:

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This