Nu har  Niantic rullat ut en ny version av den officiella appen och det är en version utan nya funktioner men viktiga buggfixar bland annat för Pokémon GO Plus/Gotcha.

Skillnaden är närmast att beteckna som dramatisk. Grafiken är uppdaterad men under skalen är det också tydligt att Niantic har fått in ett antal viktiga och inte minst funktionella buggfixar. Nu fångas alla Pokémons som du kommer i närheten av och alla stopp/gym snurras, snabbt och utan missar. Gotcha/Pokémon GO Plus håller sig dessutom uppkopplad och ansluten hela den tid som den ska vara ansluten.

Tack för det Niantic!

Buggar

Däremot kan konstateras att många användare fortfarande har problem med en en app som kraschar mer eller mindre frekvent. För egen del så har jag inte drabbats av frekventa och ständigt återkommande krascher men visst kraschar appen då och då.

The Silph Road

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This