Idag är det ett tretimmars-event där Gengar kommer att dyka upp snart sagt överallt som raidboss. Du får dubbelt upp vad gäller flera belöningar, Lures räcker under hela eventet och sedan kan du fånga en shiny Gengar om du har tur.

Eventet startar 11.00 ich pågår fram till 14.00.

Trainers,

Are you ready for a challenge? On Saturday, November 3, there will be a Special Raid Challenge! For three hours, Gengar will be available in Raid Battles! Take a look at the details below by region:

Date + Time

  • Nov. 3, 2018
  • Asia-Pacific: 12:00 p.m. to 3:00 p.m. JST (GMT +9)
  • Europe, the Middle East, Africa, and India: 10:00 a.m. to 1:00 p.m. UTC (GMT +0)
  • The Americas and Greenland: 11:00 a.m. to 2:00 p.m. PST (GMT −8)

Features

  • Gengar will be featured in Raid Battles!
  • Receive up to five Raid Passes from nearby Gyms at no cost.
  • If you’re lucky, you may encounter a Shiny Gengar!

Do you have what it takes? Get ready to GO, Trainer—and best of luck! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

Niantic

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This