Det falska konto som utger sig för att vara The Silph Road fortsätter att sprida felaktig information via Discord och Twitter. Den här gången handlar det helt obekräftade uppgifter om nästa Community Day.

Kontot hävdar nu att det är bekräftat att nästa Community Day kommer att ha Bagon i fokus och som den Pokémon som vi ska jaga och försöka att fånga.

Parodi

Kontot har nu rapporterats flera gånger och den som äger kontot har lagt till att det är ett parodi-konto, vilket Twitter tillåter. Det kan ju dock ifrågasättas om det är en parodi att sprida falsk information?

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This