Det falska konto som utger sig för att vara The Silph Road fortsätter att sprida felaktig information via Discord och Twitter. Den här gången handlar det helt obekräftade uppgifter om nästa Community Day.

Kontot hävdar nu att det är bekräftat att nästa Community Day kommer att ha Bagon i fokus och som den Pokémon som vi ska jaga och försöka att fånga.

Parodi

Kontot har nu rapporterats flera gånger och den som äger kontot har lagt till att det är ett parodi-konto, vilket Twitter tillåter. Det kan ju dock ifrågasättas om det är en parodi att sprida falsk information?


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här