Apple har skapat ett galleri med bilder tagna med nya iPhone XR. Ett galleri som visar att det inte är kameran som tar bilderna utan fotografen.

Photographers around the world are capturing stunning images with iPhone XR, the newest member of the iPhone family. iPhone XR features an Apple-designed, state-of-the-art camera system that enables Portrait mode from a single lens, offering a sophisticated bokeh effect. Portraits look great on the wide-angle lens, even in lower lighting conditions.
iPhone XR’s edge-to-edge 6.1-inch Liquid Retina display makes for a great viewfinder, and Smart HDR brings better highlight and shadow detail across photos. With the longest battery life in an iPhone ever, iPhone XRwill be ready to snap that perfect shot.

Galleriet

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This