Genetically engineered mascots become the latest craze in this all too possible future.

An IP proof of concept by the creators of True Skin and Pastel
Written and Directed by: Stephan Zlotescu (stephanzlotescu@gmail.com)
Cinematographer: H1 (info@H1FILMS.com)
Produced by: Stephan Zlotescu, H1, Vlad Caprini, Steve Tzirlin
Associate Producers: Mihai & Adrian Pircalabu, Omar A. Said
Executive Producer: Patrick Jean
Music: Out Alive – by J-Punch and Dave Moonshine – j-punch.bandcamp.com/album/product-wars-short-film-soundtrack

(mini series being developed by Blackpills)

Production Companies:
Punkcity Productions
H1FILMS
Opticflavor VFX Studio
Blackpills

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This