73 Cows is the story of Jay Wilde, a beef farmer who battles with his conscience every time he takes his cows to slaughter. Feeling trapped within an industry he no longer believes in, Jay knows he must make a change and do what no other farmer from the UK has ever done before.

facebook.com/73Cows
instagram.com/lockwoodfilm/

Director – Alex Lockwood
Cinematographer – Ollie Walton
Sound Design – John Roddy
Graphic Design – Ana Orio
Production Assistant – Nishat Rahman

©LockwoodFilm

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This