A cultural renaissance in the historic city of Yangon, and a rare glimpse into a country in extreme transition.

Director: Josh Hayward
Production: Moonji Production Myanmar
Executive Creative Director: Thom Hayward
DP: Astrobridge
Producer: Rachel Briggs, Nancy Vidal
Executive Producer: Linda Lim
Color: James Tillett, MPC NY
Color Producer: Jenna Gabriel
Music and Sound Design: Sono Sanctus
Foley: Impossible Acoustic
Special Thanks: Bert’s Lighting, KT Group

Full credits at end of film.

moonjiproduction.com/

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This