Den nya versionen finns som APK-fil och det här är det som går att vaska ut ur koden, hittills.

Kom nu ihåg att även om all kod finns för en funktion så är det inte detsamma som att funktionen finns med och är aktiverad i den kommande versionen. Det är alltså inte säkert att funktionen finns med i nästa version.

Adventure Sync

Som Macken X redan har berättat så komme ren synkroniseringsfunktion där promenader och träningar kan hämtas från Hälsoappen i iOS och föras över till Pokémon GO.

  • Distans, promenad, löpning eller rullstol
  • Antal drivringstag du gjort, rullstol
  • Kalorier du “bränt”
  • Tid

Bakgrundsfunktioner

Pokémon GO kommer nu att ha ett eget bakgrundsläge för funktioner som ska kunna köras parallellt och i bakgrunden. Hur märkligt det kan låta så har spelet inte haft någon sådan dedikerad funktion tidigare.

Bakgrundsfunktioner är kopplingen till Pokémon GO Plus/Gotcha och den nya synkroniseringen.

Här finns också stöd för smarta klockor vilket betyder att i en kommande version så skulle spelet kunna ha stöd för den data som den typen av handlarna enheter samlar in. Sett till mängden kod när det gäller smarta klockor så är det inte sannolikt att den funktionen är färdig att tas i bruk. Det handlar om några rader kod vilket är för lite för kunna hantera några mer avancerade funktioner. Sannolikt är det en börjat på en funktion. Här finns också kod som tyder på någon slags “fitness”-funktion vilken kan ha en koppling till Adventure Sync.

Ikoner

I koden finns också ikoner för Hälsoappen, iOS, och motsvarigheten i Android.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här