Den 10 november är det dags för nästa Community Day i Pokémon Go och den här gången är det Cyndaquill som står i fokus.

Precis som tidigare så handlar det om event under tre timmar där Pokémon-världen kommer att fyllas med Cyndaquill, några få kommer att vara shiny-versioner. Lures kommer att räcka under alla de tre timmarna och sedan blir det belöningar i form av extra XP för varje Pokémon som du fångar.

Cynadquill kommer också att få ett speciellt “move” en förmåga som du bara kan få under de här tre timmarna – förutsatt att du utvecklar en Cyndaquill under eventet ska tilläggas. Gör du inte det så går detta unika “move” förlorat när Cyndaquill sedan utvecklas.

Fyra timmar

Sannolikt så handlar det nog om fyra timmar när handlar om att utveckla dina Pokémon så som var fallet nu senast. Du hade en timme efter det att eventet avslutats för att utveckla dina fångade Pokémons.

Så bocka för 11.00 till 14.00 den 10 november.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This