Den 10 november är det dags för nästa Community Day i Pokémon Go och den här gången är det Cyndaquill som står i fokus.

Precis som tidigare så handlar det om event under tre timmar där Pokémon-världen kommer att fyllas med Cyndaquill, några få kommer att vara shiny-versioner. Lures kommer att räcka under alla de tre timmarna och sedan blir det belöningar i form av extra XP för varje Pokémon som du fångar.

Cynadquill kommer också att få ett speciellt “move” en förmåga som du bara kan få under de här tre timmarna – förutsatt att du utvecklar en Cyndaquill under eventet ska tilläggas. Gör du inte det så går detta unika “move” förlorat när Cyndaquill sedan utvecklas.

Fyra timmar

Sannolikt så handlar det nog om fyra timmar när handlar om att utveckla dina Pokémon så som var fallet nu senast. Du hade en timme efter det att eventet avslutats för att utveckla dina fångade Pokémons.

Så bocka för 11.00 till 14.00 den 10 november.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här