Sedan nyheten om en synkroniseringsfunktion mellan andra appar som mäter hur du tränar och rör på dig släpps så har det spekulerats om Niantic planerar någon slags belöning för träning och svaret är att du kommer att gå Golden Razzberrys.

Det är Cheales som snappat upp grafik och en funktion i trafiken till och från Niantics servrar som skvallrar om kommande belöningar.

Som framgår av bilden ovan så ser det ut som att allt kommer att samlas under din profil och det framgår också tydligt att belöningen är i form av bär – sannolikt Golden Razzberry.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här