Sedan nyheten om en synkroniseringsfunktion mellan andra appar som mäter hur du tränar och rör på dig släpps så har det spekulerats om Niantic planerar någon slags belöning för träning och svaret är att du kommer att gå Golden Razzberrys.

Det är Cheales som snappat upp grafik och en funktion i trafiken till och från Niantics servrar som skvallrar om kommande belöningar.

Som framgår av bilden ovan så ser det ut som att allt kommer att samlas under din profil och det framgår också tydligt att belöningen är i form av bär – sannolikt Golden Razzberry.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This