Blir Pokémon GO helt svart efter det att inloggningen är klar hos dig så är du inte ensam om att ha drabbats av problemet. Det är en bugg som det inte är mycket annat att göra åt än att avsluta spelet helt och starta om.

Buggen ser dessutom att vara kopplad till iOS-versionen av Pokémon GO och jag har själv råkat ut för den. Lösningen är att avsluta spelet helt och sedan starta om det. Du kan dessutom råka ut för samma fel igen, flera gånger i rad innan det går att spela.

Black Screen Glitch for iOS users?
Question

I’ve had a problem since the last patch where every 1/4 -ish times I go to open my game, the game fails to load, leaving me a black empty screen.
This isn’t the only glitch I’ve had: I’ve also been getting some funkiness when switch from Pokémon to my friends list too quick, crashing my game, predating this Halloween special.

Anybody else running into similar problems?

The Silph Road

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här