Blir Pokémon GO helt svart efter det att inloggningen är klar hos dig så är du inte ensam om att ha drabbats av problemet. Det är en bugg som det inte är mycket annat att göra åt än att avsluta spelet helt och starta om.

Buggen ser dessutom att vara kopplad till iOS-versionen av Pokémon GO och jag har själv råkat ut för den. Lösningen är att avsluta spelet helt och sedan starta om det. Du kan dessutom råka ut för samma fel igen, flera gånger i rad innan det går att spela.

Black Screen Glitch for iOS users?
Question

I’ve had a problem since the last patch where every 1/4 -ish times I go to open my game, the game fails to load, leaving me a black empty screen.
This isn’t the only glitch I’ve had: I’ve also been getting some funkiness when switch from Pokémon to my friends list too quick, crashing my game, predating this Halloween special.

Anybody else running into similar problems?

The Silph Road

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This