**Joyous, Award-winning short documentary about a bus**

DIAL-A-RIDE

Journeying through rural South Wales, passengers on a community bus reveal all the joys, challenges and quirks of growing old. With a mix of fly-on-the-wall moments and candid, intimate stories, this award-winning short documentary shines an important light on what it means to grow old.

Directors | George Cowie + Tom Huntingford
Music | Jim Wallis jimwallismusic.com
Aerial Photography | HeliMal
Titles | OK David okdavid.com

Produced by | Superfolk Films

superfolkfilms.com

Contact | tom@superfolkfilms.com + george@superfolkfilms.com

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This