Mayans M.C är en så kallad spinoff, en slags avknoppning av Sons of Anarchy, och den utspelar sig under tiden innan den tv-serien utspelar sig. Platsen är södra Kalifornien och motorcykelklubben Mayans.

Mayans är en motorcykelkliubb utanför lagen som försörjer sig på droghandel, smuggling och beskyddarverksamhet. I huvudrollen EZ Reyes som just muckat från fängelse och som nu när prospect i klubben.

Du hittar tv-serien på HBO Nordic.

HBO Nordic – Mayans M.C

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This