Ninatic rullar inom kort ut en betatest av ett nytt system där du som spelare ska kunna föreslå nya Pokéstops. Sydkorea och Brasilien blir först ut som testländer.

Inledningvis så begränsas testen också till nivå 40 konton.

Trainers,

Coming soon, we’ll be rolling out the first beta test of the new PokéStop nomination system! This will be the first time that Trainers will be able to submit locations in Pokémon GO. Submissions will be evaluated for future inclusion in the game.

This feature will initially be limited to level 40 Trainers (child accounts excluded) in Brazil and South Korea.

Trainers who meet these initial requirements will be able to nominate potential PokéStops by submitting photographs and descriptions of the locations. Submissions will be reviewed by experienced users in the Ingress Operation Portal Recon (OPR) project.

You can find rules and guidelines on how to submit a PokéStop in our Help Center. Stay tuned for more news as this program expands to other countries, and please accept our thanks for working to make Pokémon GO an even better experience!

—The Pokémon GO team

Pokemongolive.com

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This