YOU CAN GO
A film by Christine Turner

A high school administrator encounters a troubled student.

FEATURING
Mrs. Bryant | S. Epatha Merkerson
Billy | Charlie Than

TEAM
Director & Producer | Christine Turner
Writer | Daniel Solé
Producers | Kyle Martin, Emily Alexander-Wilmeth
Editor | Joe Beshenkovsky
Music | Troy Herion

*World Premiere Tribeca Film Festival
*Winner, Jury Prize, PBS Online Film Festival

“Is it fair to compare/contrast a 109 minute performance by Viola Davis against a 9 minute performance by S. Epatha Merkerson? Oh, yes . . . Davis and Merkerson share twin relevance in a fest [Tribeca] that keeps proving year after year that shorts can be just as original, jarring and substantive as feature films.”
— Kurt Brokow, The Independent

Official Website: youcangofilm.com

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This