Epic Games continues to dazzle the world of video games with the runaway success of the company’s free-to-play game Fortnite: Battle Royale.

According to a new report from research firm SuperData, the game has now made over $1 billion since its release in October, 2017.

The same report shows the meteoric rise of the Battle Royale genre, which now greatly outstrips every other genre when it comes to hours spent watching streams—with Fortnite leading the pack by a hefty margin.

Forbes

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This