Pokémon GO: Så länkar du ditt konto till Facebook och Google

av | maj 15, 2018 | Pokémon GO

Har du ett PTC-konto så vet du att det ibland kan vara problem med att logga in och spela Pokémon GO. Lösningen är att länka ihop ditt PTC-konto med antingen Facebook eller ett Google-konto. Så här gör du.

Poängen med länkningen är att om PTC-servern går ned (igen) så kommer du ändå att kunna logga in och spela eftersom du har ett extra-konto med tillåtelse att länkas ihop med ditt konto.

Länka

Under inställningar i appen och spelet så hittar du möjligheten att länka ihop dina konton. Du behöver klicka i markeringen och sedan godkänna att kontona länkas samman. Skulle nu PTC-serven vara nere så kommer du ändå att kunna att logga in därför att du har ett reserv-konto som är länkat till ditt vanliga konto.

 

0 kommentarer

blank
Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen:

DanishEnglishFinnishLatinNorwegianSwedishUkrainian