TV-Tipset: Real Time with Bill Maher

TV-Tipset: Real Time with Bill Maher

TV-Tipset: Real Time with Bill Mahrer

TV-Tipset: Real Time with Bill Mahrer

Han är vass, sylvass. Han är demokrat men en av deras tuffaste kritiker och han är skoningslös mot Donald Trump och republikanerna. Möt Bill Maher.

Real Time With Bill Maher rullar nu in på den femtonde säsongen. Upplägget ser ut att vara en traditionell amerikansk tv-show men den har mer kvaliteter än så. Hela tv-showen är som en standup föreställning med Maher i huvudrollen. Runt omkring sig samlar han intressanta gäster och panelmedllemmar. Salman Rushdie, Ariana Huffington, Bernie Sanders, Mochael Moore bara för att nämna några.

HBO Nordic – Real Time With Bill Maher


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här