Det blir ingen Ho-Oh i december

Det blir ingen Ho-Oh i december

Ryktena och uppgifterna om att Ho-Oh kan komma i december tillbakavisas av Niantic.

Uppgifterna bygger på ett påstått svar från Niantics japanska supportavdelning. på reddit tillbakavisar nu Niantic att de skulle ha skrivit det aktuella brevet.

“I reviewed our support ticketing system and I can confirm that our support team did not send this erroneous message.”

Den som nu lusläser det Niantics representant skriver kan ju invända att dementin handlar om vem som skickat brevet, inte innehållet. Innehållet, att Ho-OH kommer i december dementeras inte explicit, vilket kan öppna för nya rykten och spekulationer för den som önskar.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här