Här är alla datum för Pokémon-festerna i Europa

Här är alla datum för Pokémon-festerna i Europa

Den 12:e augusti så arrangeras en Pokémon-fest i Stockholm i Mall of Scandinavia.

Under de här speciella festdagarna är det tänkt att spelare ska kunna träffas och öven spela tillsammans. Niantic utlovar event och en möjlighet att fånga speciellt ovanliga Pokémons.

Augusti 5, 2017
Fisketorvet—Köpenhamn, Danmark
Centrum Cerny Most—Prag, Tjeckien

Augusti 12, 2017
Mall of Scandinavia—Stockholm, Sverige
Stadshart Amstelveen—Amstelveen, Nederländerna

September 16, 2017
CentrO—Oberhausen, Tyskland
Les Quatre Temps—Paris, Frankrike
La Maquinista—Barcelona, Spainien

Pressmeddelandet

 

Pokémon GO Fest Chicago

Pokémon GO Fest (Saturday, July 22 taking place in Grant Park, Chicago, IL) is fast approaching, and we hope you’re all as excited as we are. We wanted to share some details about how Pokémon GO Trainers everywhere can participate in a global challenge with Trainers at the event to unlock special rewards worldwide.

During the day, there will be three Challenge Windows in which Trainers everywhere will work alongside those in Chicago to unlock global rewards. During the Challenge Windows, Trainers in Grant Park will attempt to unlock perks for Pokémon GO players around the world by catching certain types of Pokémon. Each Pokémon- type will be tied to a different perk, so Trainers at the park will need to carefully choose which Pokémon they catch. Will those in attendance try to catch Electric-type Pokémon to reduce the distance required to hatch Eggs, or Grass-type Pokémon to increase Stardust bonuses, or other Pokémon- types to secure a variety of other bonuses? Join in the action and find out!

Meanwhile, Trainers outside of Chicago will attempt to catch as many Pokémon as possible during the Challenge Windows to extend the duration of the bonuses unlocked by those attending the event. If Trainers around the world catch enough Pokémon, a mystery challenge will be unveiled in Grant Park that, once completed, will unlock an extra-special bonus across the globe. Trainers everywhere will want to grab their friends and family to help make this the biggest celebration in Pokémon GO’s history!

Pokémon GO Live

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This