Allvarliga buggar i LastPass

Allvarliga buggar i LastPass

Använder du lösenords-lösningen LastPass så se till att uppdatera dina program och appar – omgående.

Nyligen så upptäcktes allvarliga och kritiska buggar i Lastpass – som nu åtgärdats vilket gör att du bör uppdatera.

Tavis Ormandy, a vulnerability researcher at Google, announced Tuesday that a vulnerability he’d found a day earlier in the Chrome and Firefox plug-ins for the LastPass password manager had been resolved. The vulnerability could have led to passwords being stolen, he said.

LastPass, which allows you to use one master password and keeps your individual passwords in what it calls its “encrypted vault,” responded to Ormandy’s notice with a workaround. The company tweeted that it was working on a permanent fix.

CNet

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This