Skaffa en gaffeltruck för dina filer

av | sep 8, 2023 | Mastodon, Tips & Råd

Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Skaffa en gaffeltruck för dina filer

Forklift är ett program för din som klarar ftp, sftp och flera andra protokoll.

Ny version, 3.x, ute nu.

ForkLift is a powerful file manager and ferociously fast FTP client clothed in a clean and versatile UI that offers the combination of absolute simplicity and raw power expected from a well-executed Mac software.
ForkLift will connect to any remote server SFTP, FTP, WebDAV, Amazon S3, Rackspace CloudFiles, AFP, SMB, and NFS shares on your local network,- pretty much anything you can plug into or hook up to a Mac. ForkLift also carries a complete toolbox for managing your files, including Folder Synchronization, Batch Renaming, Archive handling, Application deleter, editing files over remote connections and many more functions.

What’s new in version 4.0

Updated on Sep 07 2023

 

  • Blazing Speed. ForkLift 4 is faster than ever before. We have optimized every aspect of the app to ensure lightning-fast performance. Whether you’re browsing files, transferring data, or managing your storage, you’ll notice a significant improvement in speed. You will experience the biggest change in performance when you’re synchronizing files.
  • Modern and Elegant Design with Customization Options. We believe that a great user experience begins with a beautiful interface. ForkLift 4 sports a sleek, modern design that not only looks fantastic but also enhances usability. Navigating through your files has never been more visually appealing. But that’s not all—ForkLift 4 also comes with a range of predefined themes, giving you the opportunity to tailor the app’s appearance to your preferences. Plus, creative users can even craft their own custom themes, making ForkLift 4 truly yours in every way.
Requirements for ForkLift
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.11 or later
0 0 röster
Article Rating
Prenumerera
Nortis om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: