Gratistipset: Commander One – filhanterare för din Mac

av | sep 26, 2023 | Gratis är gott

5236694_larger

Commander One – filhanterare byggd i Swift

Commander One är en ny filhanterare, för OS X, som kan fungera som alternativ till inbyggda Finder – om du inte gillar Apples eget program.

Utvecklat och byggt i Swift och med snarlikt utseende som Finder men med lite annorlunda och nya funktioner. Du har exempelvis inbyggd hantering av ZIP-filer, förhandsvisning av fler filformat, möjlighet att lägga in hotkeys, genvägar, och du kan uppgradera till en Pro-version som bland annat har inbyggd ftp-klient.

Commander One är gratis och du kan köpa till funktioner i programmet.

Commander One is a free dual pane file manager totally crafted in Swift. Commander One will help you manage your files in the best possible way. Fast and powerful, yet so easy to use, it offers essential features for absolute control over your files and folders – it can save you thousands of hours.

What’s new in version 3.7

Updated on Sep 25 2023

  • Improved: work with MTP devices.
  • Improved: options in the dialog upon overwriting a folder.
  • Fixed: crash when downloading files from OpenStack Swift.
  • Fixed: crash when downloading zero-size files from Backblaze.
  • Fixed: an error when connecting to Backblaze with Application Keys.
  • Fixed: an error when connecting to SFTP using public key authentication.
  • Fixed: work with third-party Finder Extensions.
  • Many other fixes and improvements.
Requirements for Commander One
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later

Commander One

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: