Gratis är gott: MarkEdit – som TextEdit men för Markdown

av | sep 27, 2023 | Gratis är gott, Mastodon

MarkEdit är en gratis Markdown-redigerare med öppen källkod för macOS. Det är precis som TextEdit på Mac men dedikerat till Markdown.

Vad gör MarkEdit annorlunda

Integritetsfokuserad: samlar inte in någon användardata
Native: rent och intuitivt, känns som hemma på Mac
Snabbt: redigerar 10 MB filer enkelt
Lättvikt: installationsstorleken är cirka 3 MB
Utökningsbar: sömlös genvägsintegration

Ladda Ned

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: